Бойко, Марина ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2012-06-012012-06-012011Бойко, М. І. Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський // Харчова промисловість. — 2011. — № 10. — С. 17-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1185Визначено уточнені дані складу зернового екстракту з тритикале (вуглеводний і хімічний склад). Досліджено технологічні режими процесу в області заданих параметрів (оптимальний ступінь подрібнення зерна, гідромодуль, дозу ферментного препарату, вплив режимів затирання на показники сусла і швидкість оцукрювання).otherзерновий екстракт з тритикалезерновой экстракт из тритикалеcorn extract from tritikaleнесолоджені зернопродуктинесоложенные зернопродуктыunmalted grain productsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівДослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикалеArticle