Пристрій для розділення потоку виробів на ряди (Патент України на винахід №48049) - Соколенко, Анатолій Іванович; Юхно, Михайло Іванович; Костюк, Володимир Степанович; Шевченко, Олександр Юхимович (My University, 2002)
Пристрій для розділення потоку виробів на ряди складається із подаючого конвеєра, напрямних, двох вертушок із зубцями і двух відвідних конвеєрів, забезпечуючи розділення потоку виробів на три потоки порівну. A device for dividing of stream of wares into rows consists of giving conveyer, sending, two rotators with indents and dvukh of taking conveyers, providing dividing of stream of wares into three streams equally.
Keywords: розподільний пристрій; розділення потоку; division of stream; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки