Дослідження складу червоного винограду нетрадиційних сортів для України - Полешко, Надія Вадимівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2015)
Виноградарство та виноробство в Україні завжди були важливими видами економічної діяльності. З кожним роком на Україні скорочується кількість виноградних насаджень і підприємств виноробної промисловості, тому зараз є актуальним пошук нових сортів які дадуть високий і стабільний врожай винограду високої якості.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; виноградарсько-виноробний комплекс; вино червоне сухе