Формування гастрономічного бренду регіонів України як чинник розвитку внутрішнього туризму - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2015)
Формування гастрономічних брендів в Україні має ґрунтуватися на культурних відмінностях регіонів, що склалися історично, і що розглядається як конкурентна перевага, яку обов’язково слід використовувати. Formation gastronomic brands in Ukraine should be based on cultural differences between regions that have developed historically, and is seen as a competitive advantage, which must be used.
Keywords: туризм; кулінарні традиції; брендінг; culinary traditions; tourism; branding; кафедра туристичного та готельного бізнесу