Особливості персонажів реклами харчових продуктів - Коваленко, Ксенія Володимирівна (My University, 2024)
Реклама харчових продуктів спрямована на залучення уваги споживачів та стимулювання їхньої покупки, тому персонажі в таких рекламних матеріалах мають свої особливості, які сприяють досягненню поставленої мети
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; маркетингова комунікація; department of marketing; advertising; marketing communication