Люлька, Дмитро МиколайовичПономаренко, Віталій ВасильовичПушанко, Микола МиколайовичЛюлька, Олександр Миколайович2018-01-302018-01-302016Патент на корисну модель № 110792, МПК C13B 5/06 (2011.01). Спосіб отримання бурякової стружки. /Д. М. Люлька, В. В. Пономаренко, М. М. Пушанко, О. М. Люлька; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201603164; заяв. 28.03.2016; опубл. 25.10.2016; Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26602Спосіб отримання бурякової стружки передбачає різання цукрових буряків під дією відцентрової сили на нерухомих ножах. В зону різання подається відпрацьований сатураційний газ з апарата І сатурації при температурі 75…80 °C та концентрацією СО2 10…15 об. % або з апарата II сатурації при температурі 95…102 °C та концентрацією СО2 12…17 об. %. The method of obtaining beet shavings involves the cutting of sugar beets under the action of centrifugal force on the fixed knives. The extraction gas from the apparatus I of carbonation at a temperature of 75 ... 80 ° C and a concentration of СО2 10 ... 15 volts is supplied to the cutting zone. % or from the apparatus of II saturation at a temperature of 95 ... 102 ° C and a concentration of СО2 12 ... 17 vol. %uk-UKбурякова стружкаbeet cossettesвідцентрова силаcentrifugal forceрізанняcuttingтемператураgas temperatureкафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСпосіб отримання бурякової стружки (Деклараційний патент на корисну модель №110792)Other