Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаДубяга, Вiталiй Михайлович2013-06-122013-06-122012Пешук, Л. В. Інноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія «Тваринництво », 2012. – Вип. 10 (20). - С.147-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8252Безпека та стабільність якості при виробництві м’ясних продуктів можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та безпеки, систему простежування і систему інформаційно-аналітичної обробки даних. The security and stability of quality in manufacture of meat products is possible on the comprehensive system for monitoring, control, analysis and adjustment at every stage trophological chain «from field to table», including the system of management of critical parameters of the quality and security system of tracing and system of information and analytical processing of data.otherм’ясопродуктибезпекаякістьконтрольаналіз ризиків критичних контрольних точок (ККТ)система НАССРmeat productssafetyqualitycontrolanalysis of risks critical control points (CCP)HACCP systemкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні технології м’ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССРArticle