Литвинюк, Ольга Петрівна2013-12-112013-12-112009Литвинюк, О. П. Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілю / О. П. Литвинюк // Економічний простір : збірник наукових праць. – Дніпропетровськ: ПДАБА, 2009. – № 24. – С. 290-299.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11955Розглянуто роботу підприємств хлібопекарської галузі, проведено аналіз конкурентних позицій провідних підприємств галузі за допомогою побудови матриці конкурентного профілю та доведено доцільність побудови матриці конкурентного профілю для більш поглибленого та детального аналізу конкурентних позицій підприємств. Activity of enterprises of bakery industry is looked. The superficial analysis of competitive positions of leading enterprises with matrix of competitive profile of this industry were passed in this article. It was proved necessity of using matrix of competitive profile for more detailed and profound analysis.хлібопекарська галузьbakery industryконкурентна позиціяcompetitive positionконкурентний профільcompetitive profileматриця конкурентного профілюmatrix of competitive profileкафедра економіки праці та менеджментуОцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілюArticle