Оцінка конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств з використанням матриці конкурентного профілю - Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2009)
Розглянуто роботу підприємств хлібопекарської галузі, проведено аналіз конкурентних позицій провідних підприємств галузі за допомогою побудови матриці конкурентного профілю та доведено доцільність побудови матриці конкурентного профілю для більш поглибленого та детального аналізу конкурентних позицій підприємств. Activity of enterprises of bakery industry is looked. The superficial analysis of competitive positions of leading enterprises with matrix of competitive profile of this industry were passed in this article. It was proved necessity of using matrix of competitive profile for more detailed and profound analysis.
Keywords: хлібопекарська галузь; bakery industry; конкурентна позиція; competitive position; конкурентний профіль; competitive profile; матриця конкурентного профілю; matrix of competitive profile; кафедра економіки праці та менеджменту