Розроблення рекламної стратегії нового товару - Розумей, Світлана Борисівна; Ніколаєнко, Ірина Володимирівна; Долюк, Анастасія Володимирівна (My University, 2020)
У роботі детально розглянуто та запропоновано узагальнюючі визначення наукових понять: стратегія та рекламна стратегія. Сформовано головні етапи створення рекламної стратегії для досягнення необхідного комунікаційного ефекту та отримання позитивної реакції споживача на новий товар.
Keywords: рекламна стратегія; цільова аудиторія; новий товар; медіапланування; діджиталізація; медійний простір; advertising strategy; new product; media planning; digitalization; media space; target audience; кафедра маркетингу