Теретико-методичні аспекти розвитку фінансового посередництва на фінансовому ринку - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2013)
Запропоновані методичні підходи до оцінки фінансового посередництва на фінансовому ринку. This paper investigates the level of development of financial intermediaries and suggested methodological approaches to the assessment of financial intermediation in the financial market.
Keywords: фінансові посередники; financial intermediaries; банк; кафедра фінансів; bank; фінансовий ринок; financial market; фінансова архітектура; financial architecture; ефективність та індикатори фінансової стійкості; performance indicators; performance indicators and financial stability