Впровадження додатків для смартфонів в сферу готельного та ресторанного бізнесу - Ющенко, Ольга Миколаївна; Запорожець, Микола Олегович; Люлька, Олександр Миколайович (My University, 2017)
Аналіз необхідності та актуальності використання додатків для смартфонів в готелях та ресторанах. Analysis of the necessity and topicality of using apps for smartphones in hotels and restaurants.
Keywords: додатки; applications; смартфон; smartphone; кафедра готельно-ресторанної справи