Кваліметрична оцінка якості цукрів - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Соловйова, Оксана Леонідівна (My University, 2007)
В статті наведено кваліметричну оцінку якості цукру (сахарози), глюкози, фруктози. Побудовано ієрархічне дерево якості згідно принципів кваліметрії. Розраховано комплексний показник якості (К цукор=0,547, Кглюкоза=0,336, Кфруктоза=0,808).

The authors studied the main qualities of sugar (saccharose), glucose and fructose. The diagrams of qualities are made according to the principles of qualimetry. The composite index of the above-mentioned principles of qualimetry is calculated (Ksugar=0,547, Kglucose=0,336, K fructose=0,808).
Keywords: квалиметрична оцінка; qualimetry description; цукор; глюкоза; фруктоза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sugar; glucose; fructose