Тестування як складова кредитно-модульного контролю знань студентів - Гончаров, Георгій Іванович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2009)
Використання у навчальному процесі тестового контролю знань забезпечує виключення суб’єктивного підходу викладача до студента, дає можливість проводити оперативний контроль за ходом засвоєння знань, вести статистику успішності, діагностувати рівень підготовки кожного студента і групи (потоку) в цілому. Use in the educational process knowledge testing provides an exception subjective approach the teacher to the student, makes it possible to supervise the operational learning, keep statistics of success, diagnose level of each student and group (flow) in general.
Keywords: успішність; підготовка; тестування; контроль; знання; performance; training; testing; inspection; knowledge; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів