Дорошенко, Є. В.2014-07-242014-07-242011Дорошенко, Є. В. Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів / Є. В. Дорошенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 67–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16268Вивчено властивості основної сировини для виробництва мюслів. Підібрано компоненти, однорідні за розміром та фізико-хімічними властивостями. Розроблено суміші зі збалансованим хімічним складом. The properties of the basic raw material for the production of muesli. Selected components that are uniform in size and physico-chemical properties. Developed mixture with a balanced chemical composition.uk-UKмюсліфруктиягодигоріхивластивостіспіввідношенняmueslifruitberriesnutspropertiesproportionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхівThesis