Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів - Дорошенко, Є. В. (My University, 2011)
Вивчено властивості основної сировини для виробництва мюслів. Підібрано компоненти, однорідні за розміром та фізико-хімічними властивостями. Розроблено суміші зі збалансованим хімічним складом. The properties of the basic raw material for the production of muesli. Selected components that are uniform in size and physico-chemical properties. Developed mixture with a balanced chemical composition.
Keywords: мюслі; фрукти; ягоди; горіхи; властивості; співвідношення; muesli; fruit; berries; nuts; properties; proportion; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів