Протидія корупції, як результат розвитку суспільства - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2009)
Загострення боротьби за власність та контроль над ресурсною складовою в національному економічному та політичному просторі визначає імідж та становище нашої країни у загальноцивілізаційній спільноті. На подолання ступеню охопленості суспільства корупційними проявами заохочують міжнародні організації, експерти з ринкового розвитку, теоретики та практики державного управління. The aggravation of the struggle for ownership and control of the resource component of national economic and political space of the image and determines the position of our country in general civilization community. To overcome the coverage society corruption manifestations encourage international organizations, experts of market development theorists and practitioners of public administration.
Keywords: тінізація економіки; рейдерство; банківський сектор; корупція; спонсорування; витратніст; shadowing of the economy; raiding; banking; corruption; sponsoring; expensiveness; кафедра економіки праці та менеджменту