Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаДащинська, Ольга Андріївна2016-04-282016-04-282015Арсеньєва, Л. Ю. Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів / Л. Ю. Арсеньєва, О. О. Петруша, О. А. Дащинська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 294-295.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23053uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхлібопекарські виробипористістьхарчові продуктиporositybakery productsfoodНетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктівThesis