Роль туризму в розвитку готельного господарства України - Логвиненко, Дарина; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2014)
Готельне господарство - одна зі складових частин туристичної індустрії. Матеріальна база, призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, а якість проживання та відповідне обслуговування впливають на рівень туристичного сервісу. Тому готельна індустрія стрімко розвивається, що приносить значні грошові надходження, у тому числі валютні. Hospitality - one of the components of the tourism industry. Material resources designed to accommodate tourists, is one of the first places in the formation of tourism infrastructure and quality of accommodation and related services affect the level of tourist service. Therefore, the hotel industry is developing rapidly, resulting in huge cash flows, including foreign exchange.
Keywords: готельне господарство; hospitality; туристична індустрія; tourism industry; туристична інфраструктура; tourist infrastructure; кафедра туристичного та готельного бізнесу