Порівняльний аналіз витратних характеристик прецизійних дозаторів - Безсмертний, Дмитро; Токарчук, Сергій Володимирович (My University, 2024)
Розвиток дозувально-фасувальних технологічних комплексів характеризується зростанням вимог до точності, надійності та швидкодії таких пристроїв. Актуальним є питання автоматизації процесу дозування та підтримки необхідної пропускної здатності, особливо під час роботи з мікро- та нанопорціями

The development of dosing and packaging technological complexes is characterized by increasing requirements for the accuracy, reliability and speed of such devices. The issue of automating the dosing process and maintaining the required throughput is relevant, especially when working with micro- and nanoportions
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; прецизійний дозатор; порівняльна аналіз; витратна характеристика; precision dispenser; comparative analysis; flow characteristic