Стефан Банах – видатний польський математик, засновник сучасної теоріїлінійних просторів - Берегова (Покора), Христина Андріївна; Мулява, Оксана Мирославівна (My University, 2009)
Стефан Банах – один з видатних польських математиків, професор Львівського університету, один із засновників сучасного функаналізу, автор фундаментальної монографії «Теорія лінійних операторів», яка стала основним керівництвом для досліджень вчених-спеціалістів по функаналізу у всіх країнах світу. Stefan Banach - one of the greatest Polish mathematicians, Professor of Lviv University, one of the founders of modern funkanalizu author of a fundamental monograph "The theory of linear operators", which has become the main guidance for research scientists and specialists in funkanalizu worldwide.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; вчений; математик; mathematician; scientist