Роль педагога у формуванні професійної орієнтації студентів (на прикладі терміносистеми сфери менеджменту і маркетингу) - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2013)
У статті досліджено роль педагога у формуванні професійної орієнтації студентів при викладанні ділової іноземної мови на прикладі терміносистеми сфери менеджменту і маркетингу. The article deals with pedagogue’s role in forming career guidance for students in the process of Business English teaching on the basis of term system of management and marketing
Keywords: терміносистема менеджменту і маркетингу; термін-фразеологізм; професійна орієнтація студентів; ділова англійська мова; term system of management and marketing; term-phraseological unit; career guidance for students; business English; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації