Бєлінська, ГаннаАнан’єва, Валерія ВікторівнаБайбак, О. І.Радзієвська, Ірина Гіронтіївна2014-07-172014-07-172014Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезів / А. П. Бєлінська, В. В. Анан'єва. О. І. Байбак, І. Г. Радзієвська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 523-524.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16213Продукт, що пропонується нами, має високі антиоксидантні та радіопротекторні властивості, збільшений термін зберігання та забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у незамінних ПНЖК та В-каротині. The product offered by us has high antioxidant and radioprotective properties, increased shelf life and provides the necessary physiologic need of people to essential polyunsaturated fatty acids and B-carotene.uk-UKантиоксидантні властивостірадіопротекторні властивостікупажована оліямайонезantioxidant propertiesradioprotective propertiesblended oilmayonnaiseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезівOther