Теоретичні аспекти та методологічні передумови визначення ефективності виробництва - Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 2012)
У статті розглянуті теоретичні засади та методологічні аспекти визначення ефективності виробництва. Проведено аналіз основних концепцій визначення ефективності виробництва.

Theoretical principles and methodological as¬pects of determination of efficiency of production are considered in the article. The analysis of basic concep¬tions of determination of efficiency of production is conducted.
Keywords: теорія прискорення; теоретичні аспекти; методологія дослідження; теорія відтворення; theory of acceleration; theoretical aspects; research methodology; theory of recreation; кафедра економіки і права