Пасічний, Василь МиколайовичПампура, Тетяна Вікторівна2013-12-262013-12-262005Пасічний, В. М. Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького, - Львів, 2005. – Т. 7, № 2, Ч. 5. - С. 90-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12513У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organolepticotherконсервизапіканням’ясо птицім’ясний хлібтермічна обробкаheat treatmentbakingpoultrymeat loavesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВиробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиціArticle