Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці - Пасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна Вікторівна (My University, 2005)
У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organoleptic
Keywords: консерви; запікання; м’ясо птиці; м’ясний хліб; термічна обробка; heat treatment; baking; poultry; meat loaves; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів