Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикату - Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2015)
В статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших страв. The article presents rheological researches of modified starches for their use in the form of puree-shaped first courses.
Keywords: крохмаль; starch; кулінарний напівфабрикат; semi-finished product; реологічні властивості; rheological properties; кафедра готельно-ресторанної справи