Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-02-022018-02-022015Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикату / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 листопада 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. — С. 146-148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26638В статті наведено реологічні дослідження модифікованих крохмалів для використання їх у складі пюреподібних перших страв. The article presents rheological researches of modified starches for their use in the form of puree-shaped first courses.uk-UKкрохмальstarchкулінарний напівфабрикатsemi-finished productреологічні властивостіrheological propertiesкафедра готельно-ресторанної справиДослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикатуOther