Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаТкачук, Юрій МихайловичІщенко, Тетяна Іванівна2016-04-072016-04-072015Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч та ін. // Харчова промисловість. – Київ : Національний університет харчових технологій, 2015. – Вип. 17. – С. 102-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22769За результатами органолептичних досліджень обрано ПАР для поліпшення споживних властивостей фонданів для хворих на целіакію. Розроблено функціональну та апаратурно-технологічні схеми виробництва фонданів спеціального призначення. By the results of organoleptic researches was chosen the surfactant to improve consumer properties of fondans for suffer's by celiac disease. Developed the functional and hardware-technological schemes of production of fondans for special purpose.uk-UKцеліакіяceliac diseaseглютенglutenфонданfondantкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиТехнологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначенняArticle