Формування ефективних алгоритмів управління брагоректифікаційною установкою спиртового заводу - Смітюх, Ярослав Володимирович; Стеценко, Дмитро Олександрович (My University, 2014)
З точки зору аналізу та синтезу систем автоматизованого управління брагоректифікаційна установка спиртового заводу є складним об'єктом управління, що характеризуються багатомірністю багатозв'язністю та нестаціонарністю і розглядається як об'єкт з послідовно-паралельною структурою In terms of analysis and synthesis of computer-aided management brahorektyfikatsiyna distillery plant is a complex object of control characterized by multidimensionality bahatozv'yaznistyu and non- stationarity and is regarded as the object of a series-parallel structure.
Keywords: брагоректифікаційні установки; спиртовий завод; алгоритми; brahorektyfikatsiyna plant; alcohol plant; algorithms; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка