Мукоїд, Роман МиколайовичЄмельянова, Ніна Олександрівна2013-02-222013-02-222011Мукоїд, Р. М. Зміни цукрів при пророщуванні вівса / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв ׃ тези доповідей міжнародної науково-технічної конф., 29-30 вересня 2011 р. – Тернопіль, 2011. – С. 77 – 78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6503Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.otherплівчастийвуглеводиовесзерносолодсолодорощеннясолодоращенняпленчныйуглеводыoatscarbohydrateswheatmaltmaltingfilmyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗміни цукрів при пророщуванні вівсаThesis