Зміни цукрів при пророщуванні вівса - Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна (My University, 2011)
Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.
Keywords: плівчастий; вуглеводи; овес; зерно; солод; солодорощення; солодоращення; пленчный; углеводы; oats; carbohydrates; wheat; malt; malting; filmy; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства