Павлюченко, Олена СтаніславівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаШвед, Т. П.Чубенок, Н. В.2012-11-272012-11-272012Екологічний менеджмент у готельному господарстві / О. С. Павлюченко, О. М. Усатюк, Т. П. Швед, Н. В. Чубенок // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3864У статті розглянуто переваги впровадження системиекологічного менеджменту у готельному господарстві України. Визначено заходи, необхідні для реалізації основних цілей та завдань екологічного менеджменту, такі, як раціональне споживання електроенергії та води, обмеження використання миючих засобів та перероблення відходів.uk-UKекологічний менеджментекологічний готельготельне господарствоєкологический менеджментэкологический отельгостиничное хозяйствоenvironmental managementeco-hotelhotel industryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЕкологічний менеджмент у готельному господарствіArticle