Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2014-06-182014-06-182013Сімахіна, Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 75-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15311У роботі показано практичне значення вивчення хімічного складу та ролі дикорослих культур у функціонуванні організму людини із урахуванням їхньої фармакологічної дії. The authors of this article have shown the practical meaning of studying the chemical composition and the role of wild plants in functioning of human organism, regarding their pharmacological action.uk-UKдикорослі ягодихарчова цінністьбіологічна цінністьвітамінипектинові речовиниорганічні кислотиполіфенольні сполукиwild berriesnutritional valuebiological valuevitaminspectin substancesorganic acidspoly-phenol compoundsкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатівArticle