Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна (My University, 2009)
Процес багатоступеневої кристалізації цукрози розглянуто як об’єкт технології, до якого можна застосовувати математичний рівень абстрагування. Проаналізовано зв’язки між об’єктами та наведено математичний опис передаточних функцій окремих об’єктів.

Multistep process of crystallization of sucrose taken up as an object technology, which can be applied mathematical level of abstraction. Analyzed the relationship between objects and a description of the transfer functions of individual objects.
Keywords: зворотний зв’язок; feedback; кристалізація цукрози; об’єкт технології; параметри об’єкту технології; послідовний зв’язок; crystallization of sucrose; object technology; object technology parameters; serial communication; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування