Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2012-06-112012-06-112009Мирончук, В. Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Харчова промисловість – К.: НУХТ, 2009. - № 8. - С. 87-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1311Процес багатоступеневої кристалізації цукрози розглянуто як об’єкт технології, до якого можна застосовувати математичний рівень абстрагування. Проаналізовано зв’язки між об’єктами та наведено математичний опис передаточних функцій окремих об’єктів.Multistep process of crystallization of sucrose taken up as an object technology, which can be applied mathematical level of abstraction. Analyzed the relationship between objects and a description of the transfer functions of individual objects.uk-UKзворотний зв’язокfeedbackбагатоступенева кристалізація цукрозиоб’єкт технологіїпараметри об’єкту технологіїпослідовний зв’язокmulti-stage crystallization of sucroseobject technologyobject technology parametersserial communicationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняМетодика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози