Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру - Петрусенко, Юлія Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2016)
В останні роки відзначається тенденція до підвищення попиту на козине молоко. Воно має чудові поживні властивості, легко засвоюється організмом, а повноцінний білковий склад забезпечує максимальне використання незамінних амінокислот на анаболітичні потреби організму. In recent years there has been a trend of increasing demand for goat's milk. It has excellent nutritional properties, is easily digested, complete protein composition ensures maximum utilization of essential amino acids on the anabolic needs of the body.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; козине молоко; кисломолочний сир; поживні властивості; goat milk; milk cheese; nutritional properties