Петрусенко, Юлія СергіївнаФролова, Наталія Епінетівна2016-09-222016-09-222016Петрусенко, Ю. С. Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру / Ю. С. Петрусенко, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 116-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24135В останні роки відзначається тенденція до підвищення попиту на козине молоко. Воно має чудові поживні властивості, легко засвоюється організмом, а повноцінний білковий склад забезпечує максимальне використання незамінних амінокислот на анаболітичні потреби організму. In recent years there has been a trend of increasing demand for goat's milk. It has excellent nutritional properties, is easily digested, complete protein composition ensures maximum utilization of essential amino acids on the anabolic needs of the body.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівкозине молококисломолочний сирпоживні властивостіgoat milkmilk cheesenutritional propertiesДослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сируOther