Кишенько, Василь ДмитровичЧернецький, Микола Володимирович2014-02-272014-02-272013Кишенько, В. Д. Моделирование аттрактивного поведения технологических процессов приготовления пивного сусла / В. Д. Кишенько, Н. В. Чернецкий // Информационные технологии моделирования и управления. – Воронеж, 2013. – № 6(84). – С. 570-575.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12847У статті розглядається проблема підвищення ефективності функціонування складного технологічного комплексу виробництва пивного сусла. Наведені методи вдосконалення системи управління технологічними процесами виробництва пива шляхом організації ресурсозберігаючих керуючих впливів на основі принципів нелінійної динаміки. The problem of increasing the efficiency of complex technological complex production wort. These methods to improve the process control system of beer production by organizing resource control actions on the basis of principles of nonlinear dynamics.виробництво пивапивне суслоуправління технологічними процесамисинергетикаматематичне моделюваннякінетичні рівнянняproduction of beerwortprocess controlsynergeticsmathematical modelingkinetic equationsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаМоделювання аттрактивної поведінки технологічних процесів приготування пивного суслаArticle