Михалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаБасс, Оксана Олександрівна2023-05-222023-05-222023Михалевич, А. Дослідження можливості заміни цукру в морозиві на гідролізовані концентрати сироватки / А. Михалевич, Г. Поліщук, О. Басс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 315https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40689Підхід до заміни сахарози у складі морозива повинен бути раціональним, необхідно враховувати економічну складову та прогнозувати можливий вплив на якість продукту під час зберігання, що обумовлює інтерес дослідження доцільності застосування концентратів демінералізованої сироватки у складі морозива нежирного.otherморозивоцукорконцентрат сироваткиice creamsugarwhey concentrateкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження можливості заміни цукру в морозиві на гідролізовані концентрати сироваткиThesis