Гусятинська, Наталія АльфредівнаЧорна, Тетяна Миколаївна2016-03-172016-03-172015Гусятинська, Н. Шляхи оптимізації структури споживання води у бурякоцукровому виробництві / Наталія Гусятинська, Тетяна Чорна // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 122-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22499Впровадження запропонованих способів водопідготовки та водоочищення у виробництво дозволить значно покращити показники якості технологічних вод, мінімізувати або повністю виключити споживання свіжої води з природних водоймищ, і відповідно, суттєво знизити негативний вплив цукрових заводів на навколишнє природне середовище. Implementation of the proposed methods of water treatment in production will significantly improve the quality of process water, minimize or completely eliminate the consumption of fresh water from natural reservoirs, and therefore significantly reduce the negative impact of sugar factories on the environment.uk-UKкафедра біотехнології і мікробіологіїбурякоцукрове виробництвоводопідготовкаводаводоподготовкасвеклосахарное производствоbeet sugar productionwaterwater treatmentкафедра технології цукру і підготовки водиШляхи оптимізації структури споживання води у бурякоцукровому виробництвіThesis