Екологічна оцінка використання пестицидів в ґрунтових екосистемах - Демчик, Юлія; Тогачинська, Ольга Василівна; Ничик, Оксана Василівна (My University, 2014)
Пестициди є токсичними речовинами, які людина свідомо вносить у агроценози, питання міграції, транслокації та трансформації їхньої діючої речовини у об'єктах довкілля є одним з першочергових питань при виборі засобів захисту рослин.
Keywords: пестициди; ґрунтові екосистеми; екологічна оцінка; пестициды; грунтовые экосистемы; экологическая оценка; environmental assessment; soil ecosystem; pesticides; кафедра екології та екоменеджменту