Аналіз рівня прибутковості підприємств хлібопекарної промисловості - Захарченко, К. Ю. (My University, 2007)
Розглянуто та проаналізовано практичні аспекти прибутковості підприємств хлібопекарної промисловості. Визначено фактори, що впливають на рівень прибутковості підприємств і висловлено думку щодо зниження ступеня їх впливу. Considered and analyzed practical aspects of return of the baking industry. The factors affecting the level of profitability of enterprises and suggested to reduce the extent of their influence.
Keywords: хлібопекарні підприємства; прибутковість; аналіз; рівень рентабельності; profitability; bakery enterprises; profitability; analysis; кафедра економічної теорії