Ефективність використання фінансових інструментів у господарській діяльності підприємства - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2013)
Розглянуто сутність фінансових інструментів, їх різновиди. Визначено вплив фінансових інструментів на ефективність господарської діяльності підприємства.
Keywords: фінансові інструменти; господарська діяльність; цінні папери; деривативи; финансовые инструменты; хозяйственная деятельность; ценные бумаги; деривативы; financial instruments; operations; securities; derivatives; кафедра фінансів