Закревська, Людмила Миколаївна2014-03-172014-03-172002Герасименко (Закревська), Л. М. Науково-технічний розвиток підприємств кондитерської промисловості України / Л. М. Герасименко (Закревська) // Облік, контроль і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали І-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20-22 листопада 2002 р. — Черкаси : ЧДТУ, 2002. — С. 139-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13165В роботі проаналізовано сучасний стан вітчизняного ринку кондитерської промисловості. Досліджено методи закріплення кондитерськими підприємствами своїх позицій на внутрішньому ринку та розвитку дистриб’юторської мережі. This paper analyzes the current state of the domestic market confectionery industry. Methods of consolidating its position confectionery companies in the domestic market and the development of a distribution network.uk-UKрозвитокразвитиеdevelopmentнауково-технічний розвитокscientific and technological developmentметод закріплення позиційthe method of fixing positionsНауково-технічний розвиток підприємств кондитерської промисловості УкраїниOther