Драган, Олена Іванівна2012-09-182012-09-182009Драган, О. І. Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості / О. І. Драган // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, Черкаси. - 2009. - №2(6). - С. 173−183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2684Автор статті обґрунтовує доцільність формування корпоративного об’єднання підприємств у м’ясній промисловості у сучасних умовах функціонування галузі для забезпечення конкурентоспроможності м’ясної продукції на вітчизняному ринку.The author of the article substantiates forming of corporate association of enterprises in meat industry in modern operating of industry conditions for providing of competitiveness of meat products at the domestic market.otherасоціаціякорпоративне об’єднання підприємствм’ясна промисловістьстратегіяінноваційний розвитокконцепціяякістьquality associationcorporate enterprisesmeat industrystrategyinnovation developmentconceptкафедра економіки праці та менеджментуКорпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловостіArticle