Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості - Драган, Олена Іванівна (My University, 2009)
Автор статті обґрунтовує доцільність формування корпоративного об’єднання підприємств у м’ясній промисловості у сучасних умовах функціонування галузі для забезпечення конкурентоспроможності м’ясної продукції на вітчизняному ринку.

The author of the article substantiates forming of corporate association of enterprises in meat industry in modern operating of industry conditions for providing of competitiveness of meat products at the domestic market.
Keywords: асоціація (економіка); корпоративні об’єднання; концерн; холдинг; оптова торгівля; роздрібна торгівля; association (economics); corporate associations; meat industry; кафедра економіки праці та менеджменту