Маршаленко, Маріанна ПетрівнаКропива, Олена Миколаївна2020-02-182020-02-182019Маршаленко, М. П. Особливості організації послуг гостинності при розміщенні і обслуговуванні людей з інвалідністю / М. П. Маршаленко, О. М. Кропива // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 216-218.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30805otherготельний бізнесінвалідністьсервіскафедра готельно-ресторанної справикафедра туристичного та готельного бізнесуОсобливості організації послуг гостинності при розміщенні і обслуговуванні людей з інвалідністюThesis