Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаКовальов, Олександр ВолодимировичШепеля, Н. В.2013-09-122013-09-121996Застосування екструзійної технології для виробництва хрумкого хліба / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – № 3. – С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9658За кордоном вироби з хрумкого хліба добре відомі і користуються попитом. Хрумкий хліб - продукт європейського походження. Спочатку це була альтернатива фінкам і хрумкий хліб став дуже популярним як складова «здорового харчування», що забезпечило йому чільне місце на ринку продуктів. Відразу ж був створений ряд нових сортів різної форми, текстури, рецептурного складу. Варіабельність асортименту хрумкого хліба значно розширила можливості збуту цього продукту. Більшість видів хрумкого хліба - пористі з низьким питомим об’ємом і тонкою текстурою. Цей низькокалорійний продукт рекомендується особам, яким необхідно зберігати оптимальну вагу.екструзіякрохмальтермічній і механічній обробціэкструзиякрахмалтермической и механической обработкеextrusionstarchthermal and mechanical processingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування екструзійної технології для виробництва хрумкого хлібаArticle