Biryuk, YuliaChernyushok, Olga2023-10-172023-10-172023Biryuk, Y. Fortification of cut semi-finished product using oat flour and dry demineralized milk whey / Y. Biryuk, O. Chernyushok // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 264https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41181The object of research was selected chopped meats semi-finished products, which which are proposed to be enriched by adding dry milk whey and oat flour to the recipe. The expediency of using ingredients is substantiated and useful substances contained in dairy and vegetable raw materials are given. Об’єктом дослідження обрано посічені м’ясні напівфабрикати, які збагачено, за допомогою внесення до рецептури сухої молочної сироватки та вівсяного борошна. Обгрунтовано доцільність використання інгредієнтів та наведено корисні речовини, які містяться у молочній і рослинній сировині.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівquality indicatorsfortifieddry milk wheyoat floursemi-finished productsmeatsamplerecipeпоказники якостісуха молочна сироваткавівсяне борошнонапівфабрикатим'ясозразокрецептураFortification of cut semi-finished product using oat flour and dry demineralized milk wheyThesis