Гапченко, Наталія ОлегівнаБовкун, Алла ОлександрівнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2014-08-272014-08-272014Гапченко, H. О. Удосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якості / H. О. Гапченко, А. О. Бовкун, I. І. Кишенько // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 43-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16425Метою даного дослідження було удосконалення технології м'ясних продуктів в умовах нестабільності якості м'ясної сировини шляхом розробки коригувальних технологічних прийомів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників, які формують якість і безпечність готової продукції. The aim of this study was to improve the technology of meat products in an unstable raw meat quality by developing corrective processing methods based on evaluation of the "barrier" of the indicators that shape the quality and safety of the finished product.otherміоглобінмолекулярний кисеньколір м'ясаmyoglobinmolecular oxygencolor of meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якостіOther