Удосконалення технології м'ясних продуктів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників якості - Гапченко, Наталія Олегівна; Бовкун, Алла Олександрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2014)
Метою даного дослідження було удосконалення технології м'ясних продуктів в умовах нестабільності якості м'ясної сировини шляхом розробки коригувальних технологічних прийомів на основі оцінювання «бар'єрних» значень показників, які формують якість і безпечність готової продукції. The aim of this study was to improve the technology of meat products in an unstable raw meat quality by developing corrective processing methods based on evaluation of the "barrier" of the indicators that shape the quality and safety of the finished product.
Keywords: міоглобін; молекулярний кисень; колір м'яса; myoglobin; molecular oxygen; color of meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів