Теличкун, Володимир ІвановичШтефан, Євгеній ВасильовичМихайлов, Олег ВолодимировичТеличкун, Юлія Станіславівна2012-12-272012-12-272008Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба / В. І. Теличкун, Є. В. Штефан, О. В. Михайлов, Ю. С. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 56–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5140Розглянута проблема створення математичної моделі тепломасообмінних процесів при випіканні хлібних виробів. Представлена аналітична частина математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання сучасних комп'ютерних технологій. The problem of designing of the mathematical model of heat-mass transfer processes in bread baking is considered. The submitted analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the modern computer technologies using.uk-UKвипікання хлібаbread bakingінформаційна технологія проектуванняinformation technology of designingматематична модельmathematical simulationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хлібаArticle