Чмихаленко, Анастасія Олександрівна2024-09-102024-09-102024Чмихаленко, А. О. Дослідження застосування порошку з цільних плодів шипшини у виробництві хліба з пшеничного сортового борошна з впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Ужгород Закарпатської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чмихаленко Анастасія Олександрівна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 149 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44841ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівшрот плодів шипшинихліб функціонального призначенняхарчові волокнаінтегральний скоркомплексний показник якостіДослідження застосування порошку з цільних плодів шипшини у виробництві хліба з пшеничного сортового борошна з впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Ужгород Закарпатської областіOther