Тюха, Ірина Володимирівна2014-03-252014-03-252006Тюха, І. В. Структура конкурентних сил оліє-жирової галузі / І. В. Тюха // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 113-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13457Стаття присвячена проблемам аналізу факторів конкуренції та структури конкурентних сил на прикладі олійєжирової промисловості згідно з Концепцією конкуренції Майкла Портера. Підбито підсумки доцільності використання даної концнпції для аналізу конкуренції в галузі та запропоновано шляхи використання найефективнішої взаємодії ключових факторів успіху. The article is devoted to problems of analyze of factors of competitive and of structure of competitive forces of oil-fat industry according to Conception of competitive of M. Porter. Necessity of utilization of this conception for analyze of competitive in the any industry is summered in these article. The ways of utilization the most efficacious interaction fundamental factors of success are offered in this article.otherконкуренціяключові фактори успіхуспоживачіпоcтачальникиконкурентитовари-субститутиcompetitionfundamental factors of successcustomerssupplierscompetitorscommodities-substitutespotential competitorsкафедра економіки праці та менеджментуСтруктура конкурентних сил оліє-жирової галузіArticle