Драган, Олена Іванівна2012-09-182012-09-182011Драган, О. І. Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості / О. І. Драган // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. − Черкаси: ЧДТУ, 2011.− Вип.26. - С. 168−171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2676Автором обгрунтовуються методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємствах харчової промисловості, які враховують показники інтелектуального розвитку, інноваійної діяльності, стимулювання персоналу в посткризових умовах.The author has grounded methodological approaches to assessing human capital in the food industry, which considers the innovation, intellectual development and promotion of staff in post-crisis conditions.otherхарчова промисловістьлюдський капіталперсоналоцінкаметодичний підхідпідприємствоfood industryhuman capitalpersonnelmethodical approachevaluationenterpriseМетодичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловостіArticle