Козка, Олексій ОлеговичТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Козка, О. Біомодифікація вторинної сировини для виробництва м'ясопродуктів / О. Козка, О. Топчій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 282https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39906Біомодифікація колагеновмісної сировини з використанням розчину ферментних препаратів є ефективним методом, який дозволяє підвищити біодоступність вторинної сировини при використання її у м'ясопродуктах.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбіомодифікація м’ясної сировинивиробництво м'ясопродуктівбезвідходні технологіїwaste-free technologiesbiomodification of meat raw materialsproduction of meat productsБіомодифікація вторинної сировини для виробництва м'ясопродуктівThesis