Коваль, Юлія Геннадіївна2024-07-162024-07-162024Коваль, Ю. Г. Розроблення рекомендацій із запровадження елементів культури безпечності для операторів ринку з виробництва харчової продукції згідно із стандартом PAS 320 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Коваль Юлія Геннадіївна ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2024. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44120ukкафедра експертизи харчових продуктівкультура безпечності харчових продуктівімплементація культури безпечностіризикисистеми управління безпечністюРозроблення рекомендацій із запровадження елементів культури безпечності для операторів ринку з виробництва харчової продукції згідно із стандартом PAS 320Other