Нормативно-правове регулювання та державне управління у сфері промислової безпеки - Бордун, Анастасія; Захарченко, Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
3 метою послідовного дотримання взятих на себе зобов'язань у створенні безпечних та нешкідливих умов праці, відповідно до вимог визначених Законом України «Про міжнародні договори України», здійснено опрацювання та супровід розгляду у Верховній Раді України та Президентом України проектів Законів України. For the purpose of consistent compliance with its obligations in a safe and friendly working environment, as required by the Law of Ukraine "On International Treaties of Ukraine", by processing and maintenance in the Verkhovna Rada of Ukraine and the President of Ukraine draft laws of Ukraine.
Keywords: державне управління; промислова безпека; нормативно-правове регулювання; governance; industrial safety; legal regulation; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу